Jak odeslat platbu krok za krokem

Ve zkratce:

  1. Vyplňte formulář na stránce Zadání platby, kde uvedete, jakou částku a měnu nyní máte, případně jakou částku a měnu chcete získat, a specifikujete, na který účet máme odeslat konvertovanou měnu.
  2. Po potvrzení všech údajů zeleným tlačítkem se Vám zobrazí platební instrukce. Kopie se Vám také odešle na email.
  3. Vy co nejdříve odešlete prostředky na náš sběrný účet v internetovém bankovnictví své banky dle platebních instrukcí.
  4. Pokud částka přesahuje 1 000 EUR, je potřeba vyplnit tzn. Prohlášení. V takovém případě Vám jej formulář sám nabídne. Prohlášení si stáhněte, dokončete zadání obchodu, a poté nám vyplněné prohlášení zašlete na info@easychange.cz. V Prohlášení najdete bližší instrukce pro vyplnění a zaslání.
  5. Po připsání Vaší platby na náš sběrný účet my odešleme konvertovanou měnu na Vámi určený účet příjemce a na e-mail Vám přijde PDF potvrzení o uskutečněném obchodu.

 

Podrobně:

Vyplňte formulář na stránce Zadání platby.

 

 

 

Peníze odesílám

 

 

 

Údaje o příjemci

 

 

 

 

Údaje klienta

 

 

 

Prohlášení

 

Následné vypořádání transakce

 

Vy odesíláte:

 

My odešleme:

 

 V případě dalších dotazů se podívejte prosím nejdříve na Odpovědi na časté dotazy , pokud tam nenaleznete odpověď, tak nás kontaktujte na naší zákaznické lince (tel. č. +420 246 083 752-753, případně na adrese info@easychange.cz) a my vyřídíme Váš dotaz kdykoliv v provozní době pracovních dní ČR.